Τρομερές στιγμές ακολούθησαν μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» να βάζουν τα κλάματα και τον Έρικ Τεν Χαγκ να είναι δίπλα σε όλους. Είχε φοβερή πίεση η ομάδα των «κόκκινων διαβόλων», αλλά το 13ο Κύπελλο της ιστορίας της, είναι γεγονός.

Την είχαν για αουτσάιντερ, την υποτίμησαν, κατέκριναν τη σεζόν που έκανε και ουδείς μπορεί να πει πως αυτό είναι άδικο.

Παρόλα αυτά όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα κατάφερε και η απάντηση που έδωσε προς πάσα κατεύθυνση ήταν «ηχηρή». Επικράτησε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι και σήκωσε το 13ο FA Cup της ιστορίας της.

Η πίεση ήταν τεράστια και οι παίκτες της «ξέσπασαν» στο φινάλε. Πρώτος από όλους ο Μπρούνο Φερνάντες στη μεικτή ζώνη, φανερώνοντας κάτι πολύ συγκεκριμένο: Ότι ο Φερνάντες «πονάει» πολύ για αυτή την ομάδα και η σημερινή νίκη σήμαινε πολλά για τον ίδιο, που λίγο αργότερα ύψωσε στον ουρανό του Wembley το ιστορικό τρόπαιο!

Εν συνεχεία, έκανε την εμφάνισή του και ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος είχε δακρύσει, χειροκροτώντας τον κόσμο της ομάδας.

Τέλος, μία συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα ανάμεσα στον Έρικ Τεν Χαγκ και τους σκόρερ της Γιουνάιτεντ. Μέινου και Γκαρνάτσο του μιλούσαν, αυτός τους έδειχνε και χαμογελούσε και άπαντες ήταν συναισθηματικά φορτισμένοι!