Τρία 24ωρα πριν το ραντεβού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η αδρεναλίνη, ανεβαίνει στα ενδότερα του ΑΠΟΕΛ.
Στον Αρχάγγελο, ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση, ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση του Σαββάτου και διακρίνονται όλοι από ΠΑΘΟΣ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και κυριολεκτικά…καίγονται για να αναδειχθούν πρωταθλητές.
Μεγάλη…κάψα περιβάλλει όμως και τον κόσμο με δεδομένη την καυτή ατμόσφαιρα από τους 17 χιλιάδες στις τρεις κερκίδες.
Με μπροστάρηδες τους «πορτοκαλί» οι οποίοι έχουν ξεσηκωθεί και φτιάχνουν το δικό τους εξωαγωνιστικό πλάνο που θα επιφυλάξει μεγάλες εκπλήξεις.
Αναφορικά με την ομάδα, ο στόχος είναι να αποφορτιστούν οι ποδοσφαιριστές από τον παράγοντα του άγχους και να διασφαλίσουν το πλεονέκτημα που τους δίνει τόσο η έδρα, όσο και η βαθμολογική κατάταξη.
Κανένας δεν διανοείται ότι θα χαθεί αυτή η τεράστια ευκαιρία όμως ταυτόχρονα, υπάρχει απόλυτη προσγείωση στην πραγματικότητα και ειδικότερα, κυριαρχεί ο απόλυτος σεβασμός στην αντίπαλη ομάδα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει θέμα συζήτησης,
Ότι δηλαδή, αν το ΑΠΟΕΛ εμφανιστεί με το πραγματικό αγωνιστικό του πρόσωπο, τότε εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Για το πως ο Ρικάρντο Σα Πίντο, θα καταστρώσει το πλάνο και την 11άδα του, δεν τίθεται θέμα να αλλάξει πολλά πράγματα.
Ο βασικός κορμός που κρατά την ομάδα στην 1η θέση από τις 15-2- 2024 θα κληθεί να την οδηγήσει και αυτή τη φορά σε εκείνο το αποτέλεσμα που θα την αναδείξει πρωταθλήτρια Κύπρου για 29η φορά!