Για την Πάφος FC και το ιστορικό της επίτευγμα να βρεθεί σε τελικό κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της μίλησε στην ιστοσελίδα μας ο Μάκης Σεργίδης. Αναφέρθηκε επίσης στον τελικό κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια και στην μεγάλη στήριξη του κόσμου τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά:

Έγραψε ιστορία με το να είναι σε τελικό για πρώτη φορά. Πως την βλέπεις σαν ομάδα την Πάφος FC του Χουάν Κάρλος Καρσέδο;
«Τα τελευταία χρόνια έδειξε ότι είναι μία ομάδα που έχει σκαμπανεβάσματα ενώ έχει σπουδαίους παίκτες και πλήρες ρόστερ. Παρά την μη σταθερή απόδοση που πιστεύω ακόμα υπάρχει, κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα με την συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου. Από την στιγμή που είναι εκεί υπάρχει πιθανότητα να πάρει το κύπελλο. Την μεγαλώνει σαν ομάδα, έχουν οικονομική ευμάρεια αλλά αυτό το επίτευγμα είναι τεράστια επιτυχία. Μπορεί να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Ευρώπη για πρώτη φορά. Η πραγματικότητα είναι ότι ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα τα τελευταία χρόνια και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η Πάφος μεγαλώνει».