Ο Παναθηναϊκός AKTOR με άμυνα για σεμινάριο έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στη Φενέρ, τη διέλυσε με σκορ 73-57 και πέρασε στον τελικό της Ευρωλίγκας, όντας ένα βήμα μακριά από το 7ο αστέρι.

Mετά την αναμέτρηση, ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία που συνιστά για το ελληνικό μπάσκετ η πρόκριση των «πρασίνων», ενώ μίλησε και για τη δική του παρουσία, τονίζοντας πως θα είναι καλύτερος στον τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. Είμαστε πολύ περήφανοι. Η Φενέρ είναι πολύ καλή ομάδα, δείξαμε και εμείς πως μπορούμε να παίξουμε μπασκετικό ξύλο. Το παιχνίδι το κερδίσαμε καθαρά με την άμυνα, και τα μικρά πράγματα έγειραν την πλάστιγγα υπέρ μας.

Το παιχνίδι ήταν σε χαμηλό σκορ και κάναμε εξαιρετική δουλειά. Ολοι έκαναν φοβερή δουλειά, ο Καλαιτζάκης εξαιρετικός στην άμυνα και ο Γκραντ το ίδιο.

Όλα τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω. Προσπαθώ να βρω ρυθμό όμως 10 μέρες που είμαι έξω είναι πολλές. Δεν είναι εύκολο για μένα, πιστεύω θα βοηθήσω παραπάνω στον τελικό».