Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό της EuroLeague.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA μετά το φινάλε ημιτελικού του Παναθηναϊκού AKTOR, όπου μίλησε για τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και την εμφάνιση του αδελφού του Κώστα.

Ο Greek Freak έκανε λόγο για έναν καταπληκτικό τελικό, ενώ εξέφρασε την ευχή να το σηκώσει η ομάδα του αδελφού του. Ειδική μνεία έκανε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί, ενώ αποκάλυψε και την ατάκα που είπε στον Σκότι Πίπεν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τελικό: Ο τελικός ήταν καταπληκτικός. Χάρηκα που κέρδισε η ομάδα του αδελφού μου. Χαίρομαι που είναι στον τελικό και μακάρι να το σηκώσουν”.

Για τον αδελφό του: “Το να βλέπεις τον αδελφό σου να παίζεις αγχώνεσαι λίγο. Πιστεύω ότι ήμουν πιο αγχωμένος από τον Κώστα. Μακάρι την Κυριακή να δώσει ενέργεια στην ομάδα. Να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα του. Δε με νοιάζει να βάζει 30 πόντους, μόνο να το χαίρεται”.

Για το αν ήθελε να είναι στο παρκέ: “Αφού είναι ο Κώστας μέσα στο παρκέ δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Όχι μόνο ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Κώστας Σλούκας”.

Για την ατμόσφαιρα: “Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή. Μακάρι το NBA να είχε την ίδια ατμόσφαιρα. Να παίζεις με τέτοιους οπαδούς είναι εκπληκτικό”.

Για το τι εξηγούσε στον Πίπεν“Αυτό δεν είναι τίποτα, έλα να δεις έναν τελικό στην Ελλάδα”.

Για αν έχουμε τελικό Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: “Θα είμαι εδώ θα υποστηρίζω”.