Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει τα όσα πέτυχε με την Ομόνοια 29ης Μαΐου ο Νεντίμ Τούτιτς. Έγραψε το όνομα του με…χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας, ως ο προπονητής που κατάφερε να την οδηγήσει για πρώτη φορά στην α’ κατηγορία. Κάτι που φάνταζε σαν όνειρο την μέρα που οι αρμόδιοι πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν αυτή την ομάδα.

Αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά, πετυχημένος και περήφανος για τα όσα έκανε αυτός και η ομάδα του. Σε 29 αγώνες πρωταθλήματος, μέτρησε 17 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις 5 ήττες. Τερμάτισε στην 2η θέση της κατάταξης έχοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 46 τέρματα υπέρ και 21 κατά έχοντας την 2η καλύτερη άμυνα πίσω από την πρωταθλήτρια Ομόνοια Αραδίππου.
Βλέποντας και τα μηνύματα του κόσμου της πρώην πλέον ομάδας του, μετά την αποχώρηση του, καταλαβαίνει κανείς το πόσο εκτιμήθηκε η δουλειά του αλλά και σαν χαρακτήρας. Χαρακτηρισμοί όπως, «άξιος», «ειλικρινής», «ταπεινός» και «τζέντλεμαν» δεν γράφονται συχνά για κάποιον ο οποίος έμεινε μόλις 11 μήνες σε μία ομάδα, ιδιαίτερα στην Κύπρο.

Δεν υπάρχει λόγος να γίνει η συζήτηση του γιατί αποχώρησε ο Νεντίμ. Δεν πρέπει να επισκιαστούν τα όσα κατάφερε, του αξίζει να παραμείνει με το κεφάλι ψηλά και να είστε σίγουροι ότι, εάν το θελήσει ο ίδιος, δεν θα αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

Σόλωνας Κύπρου