Ο Μάριος Αργυρίδης, πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, για τη φιέστα στο βόλεϊ, έκανε κάλεσμα στον κόσμο ενώ υπογράμμισε πως θα βρίσκονται εκεί και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Παράλληλα, όπως έκανε σαφές, οι πράσινοι κατέθεσαν πρόταση στην ΚΟΠ για πρωτάθλημα χωρίς ξένους στο φούτσαλ, επιβεβαιώνοντας τη χθεσινή (21/3) μας είδηση (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Αναλυτικά:
Για τη φιέστα και τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕ Καραβά: «Απόψε στις 20:00 θα έχουμε τον ημιτελικό του κυπέλλου και πρώτα θέλουμε να νικήσουμε το παιχνίδι για να προχωρήσουμε στην κατάκτηση του νταμπλ. Μετά το ματς θα γίνει η φιέστα, κάποιες βραβεύσεις και μετά θα απονεμηθεί ο τίτλος».
Τι σημαίνουν οι συνεχόμενες κατακτήσεις: «Είναι σημαντικά για την ιστορία του Συλλόγου. Η ομάδα του βόλεϊ έδωσε 25 τρόπαια τα τελευταία εννέα χρόνια κι αν αναφερθώ και την παρουσία μας στους «8» του CEV που δεν το έχει κάνει καμία άλλη κυπριακή ομάδα, το κάνει ακόμα μεγαλύτερο».
Για τον κόσμο: «Κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο. Θέλουμε να δώσουν βροντερό παρών. Είναι στα 5 ευρώ το εισιτήριο. Θα είναι παρών και το ποδοσφαιρικό τμήμα και όπως είπα ξανά η Ομόνοια είναι μία. Δεν παίζει ρόλο πετόσφαιρα ή ποδόσφαιρο. Θα είναι εκεί να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των πετοσφαιριστών μας. Τους ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζουν».
Για τον προβληματισμό του στο βόλεϊ και στο φούτσαλ: «Με προβληματίζει ειδικότερα για το βόλεϊ για τους ξένους αθλητές. Δεν είμαστε ξενοφοβικοί. Aπλά, όλες οι τιμές ανεβαίνουν πάνω και δεν έχουμε πολλά εισοδήματα από τους χορηγούς. Είναι τεράστια τα έξοδα για τους ξένους παίκτες και δεν μπορείς να βάλεις ψηλή τιμή στο εισιτήριο. Είναι πολύ δύσκολο. Ο Ομονοιάτης δίνει από το υστέρημά του στην ομάδα και όχι από το περίσσευμά του. Δεν μπορούν να γίνονται πρωταθλήματα με πέντε ομάδες στο φούτσαλ, εφτά ομάδες στην πετόσφαιρα, πέντε ομάδες στο γυναικείο. Έχουμε καταθέσει πρόταση στην ΚΟΠ να γίνει πρωτάθλημα χωρίς ξένους ποδοσφαιριστές στο φούτσαλ. Λέμε πως δεν έχουμε Εθνικές; Πώς θα έχουμε Εθνικές ομάδες όταν δεν παίζουν Κύπριοι; Πρέπει να παρθούν οι αποφάσεις που χρειάζονται για να συνεχίσουμε».
Για την ποδοσφαιρική ομάδα: «Τα αποτελέσματα μιλούν. Με τον Γιάννη Αναστασίου πήρε τα πάνω της η ομάδα. Οι παίκτες είναι πιο συγκεντρωμένοι. Βλέπουμε τον στόχο του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα μείναμε λίγο πίσω στην αρχή αλλά τώρα είμαστε σε καλό δρόμο».
Αν υπάρχουν νεότερα για το γήπεδο: «Όταν υπάρχουν νεότερα θα τα ανακοινώσει ο ίδιος ο κύριος Παπασταύρου».