Ακτίδα φωτός για το σήμερα, για το αύριο και για το μέλλον. Όχι γιατί προκύπτει η μεγάλη ανατροπή, αλλά επειδή τα δεδομένα (σήμερα) είναι εμφανώς καλύτερα από εκείνα που ήταν πριν από μία βδομάδα και ασύγκριτα καλύτερα από ότι ήταν πριν από ένα μήνα!
Το σκηνικό έχει ως ακολούθως:
Μέχρι το τέλος του μήνα, αναμένεται να καταβληθεί στην εταιρεία που είχε δανειοδοτήσει για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» το ποσό που αναλογεί και με αυτό ακριβώς τον τρόπο θα ξεπεραστεί ο σκόπελος του γηπέδου.
Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που έγινε από τους «Μαχητές» είναι άνευ προηγουμένου και βασικά οδήγησε στην τρομερή αντίδραση μίας μεγάλης μερίδας Ανορθωσιατών και συνάμα ευαισθητοποίησε φιλάθλους άλλων ομάδων.
Ταυτόχρονα όμως με τα χρήματα που θα…σώσουν το «Αντώνης Παπαδόπουλος» γίνεται κινητοποίηση για να βρεθεί ακόμα ένα εκατομμύριο ευρώ που θα βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει τον άλλο μεγάλο σκόπελο των κριτηρίων.
Κυριαρχεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί και αυτός ο στόχος. Αν όλα πάνε καλά, τότε η νέα διοίκηση θα ασχοληθεί με τον προγραμματισμό της σεζόν 2024-25 και αναλόγως με τα οικονομικά δεδομένα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό για τον προπονητή και για το ρόστερ γενικότερα.
Όπως μας λέχθηκε, αυτή την στιγμή, κανένας δεν ασχολείται με τα νέα συμβόλαια αλλά με εκείνα τα συμβόλαια που πρέπει να πληρωθούν και θα πληρωθούν για να μπει στη σειρά το πλάνο της νέας ομάδας.