Μεγάλη ένταση υπήρξε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Φενέρ-Μονακό, με δεκάδες φίλους των γηπεδούχων να μπαίνουν στο παρκέ και να τα λένε σε έντονο ύφος με τους παίκτες των Μονεγάσκων!
Ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης του Final 4 του Βερολίνου έμεινε η Μονακό, η οποία σε ματς θρίλερ στην Κωνσταντινούπολη, απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Φενέρμπαχτσε (62-65), στέλνοντας τη σειρά σε Game 5 στο Μόντε Κάρλο!
Με την ένταση να… χτυπάει κόκκινο στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς, η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει για τα καλά αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, όταν και υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα σε δεκάδες φίλους της Φενέρ και τους παίκτες των Μονεγάσκων.
Αφορμή για τη γενικευμένη σύρραξη, που ευτυχώς έλειψε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ήταν ο προκλητικός η αλήθεια είναι πανηγυρισμός του Μπλόσομγκέιμ μπροστά στους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι αντέδρασαν και από τις courtsides μπούκαραν στο παρκέ!
Ακόμα και η μασκότ της Φενέρ, οι άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου, αλλά και εκείνοι του τεχνικού τιμ των γηπεδούχων επενέβησαν για να λήξει το περιστατικό.