Είναι απίστευτο το πάθος που βγάζει στο παιγνίδι του ο Ιωάννης Κούσουλος. Ο αρχηγός της Ομόνοιας δίνει τα πάντα σε κάθε αγώνα, ξεπερνάει ακόμη και τον εαυτό του, για να βοηθήσει την ομάδα του. Τι κι αν είμαστε στο τέλος της σεζόν; Ο Κούσουλος τρέχει… παντού, λες και τώρα άρχισε το πρωτάθλημα…
Υπόδειγμα ποδοσφαιριστή, εξαιρετικός χαρακτήρας, η ψυχή της ομάδας, αρχηγός όνομα και πράγμα για την Ομόνοια, ο οποίος μετράει φέτος 39 συμμετοχές! (32 στο πρωτάθλημα, 3 στο κύπελλο, 1 στο σούπερ-καπ και 3 στην Ευρώπη). Μάλιστα έχει σημειώσει και 5 γκολ, τα περισσότερα που έβαλε ποτέ σε μια σεζόν!


Και να σκεφτεί κάνεις πόσο δύσκολα πέρασε εκείνη τη χρονιά που είχε σοβαρό τραυματισμό και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί… Για την ακρίβεια δεν ήξερε αν θα έπαιζε ή όχι ξανά ποδόσφαιρο…

Κι όμως, όλα αυτά τον πείσμωσαν, επανήλθε πιο δυνατός και ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ετοιμάζεται να… σηκώσει το τρίτο διαδοχικό κύπελλο στις 18 Μαΐου, ενώ θυμίζουμε ότι στα 6 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, πανηγύρισε επίσης ένα πρωτάθλημα, μια ασπίδα, όπως και δύο προκρίσεις στους ομίλους του UEFA Europa League και μια στους ομίλους του UEFA Europa Conference League. 
Δεν χρειάζονταν και πολλά για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ομόνοια (ανακοινώθηκε αρχές περασμένου Δεκεμβρίου), από την στιγμή που ήταν κοινή επιθυμία. Το νέο του συμβόλαιο έχει χρονική διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2027.