Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

-Για την έκτακτη γενική συνέλευση: «Επειδή υπάρχει αυτή η ανησυχία και η παραφιλολογία, αποφασίστηκε να συγκληθεί η έκτακτη γενική συνέλευση. Να τύχουν ενημέρωσης τα μέλη από τη διοίκηση και να εισακουστούν όλες οι απόψεις. Λόγω του κλίματος που υπάρχει, κρίθηκε ότι είναι αναγκαίο να γίνει αυτή η συνέλευση. Η προηγούμενη συνέλευση είχε άλλη θεματολογία, τώρα είναι διαφορετικά τα θέματα».

-Για το ότι δεν μεταβιβάστηκαν ακόμη οι μετοχές: «Όντως δεν έχει ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Για τα υπόλοιπα θα ενημερώσει η διοίκηση».

Για το θέμα του δανείου: «Δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια σύναψης δανείου, υπάρχουν όμως κάποια δεδομένα που αφορούν αυτή την προσπάθεια. Όχι την αποτυχία της, αλλά τα δεδομένα για τη σύναψη του δανείου και είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει τη γενική συνέλευση. Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι ποια Ανόρθωση θέλουμε και πώς».

-Αν το οικονομικό πρόβλημα είναι όντως τόσο μεγάλο: «Να μου επιτρέψετε να μην απαντήσω, θα απαντήσει η διοίκηση στα μέλη του σωματείου στην συνέλευση».

-Για το αγωνιστικό: «Δεν έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλους, παρότι μας πληγώνει αφάνταστα το ότι δεν έχουμε κερδίσει.  Στις λεπτομέρειες δεν τα κερδίσαμε. Θέλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια αυτού του συλλόγου στα τελευταία έξι παιχνίδια».

-Για τον Τσίκο: «Είναι τιμωρημένος. Για οτιδήποτε αφορά άλλα ζητήματα, είναι θέμα εσωτερικών κανονισμών».