Δεν αναμένεται ότι ο Νταβίντ Γκαγιέγο θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της Ανόρθωσης, στον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη. Ο Κορέια είναι σίγουρα η μία και θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ουαγκέ να μένει στο δεξί και τον Αρμπολέδα στο τέρμα.
Το ερωτηματικό αφορά το κέντρο της άμυνας. Αν θεωρήσουμε σίγουρο τον Μαρμούκ, τον οποίο ο Ισπανός προπονητής έδειξε να εμπιστεύεται σταθερά, την άλλη θέση διεκδικούν τρεις ποδοσφαιριστές, οι Κάργας, Κορρέα και Μακούν.
Στη μεσαία γραμμή θα διατηρηθούν οι Τεχέρα και Τιουνέ, ενώ ο Περέα, μετά και την πολύ καλή του απόδοση στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ αγωνιζόμενος πίσω από τον Καστέλ, αναμένεται να διατηρηθεί στην συγκεκριμένη θέση, όπως φυσικά κι ο τελευταίος στην κορυφή της γραμμής κρούσης.
Σε μία τέτοια περίπτωση, θα διατηρηθούν στα άκρα οι Τσίκο και Φερέιρα. Το δεύτερο σενάριο είναι να παίξουν μαζί στην επίθεση οι Καστέλ και Γκασάμα, τον οποίο ωστόσο στα δύο τελευταία ματς με ΑΕΖ και ΑΠΟΕΛ, ο Γκαγιέγο δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα.
Εκτός πλάνων θυμίζουμε πως είναι οι Γκερέρο, Αρτυματάς, Γουαρίς, Κίκο και Μουσοντά.

Ανδρέας Βεντούρης