Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα, ηταν πριν από 20 μέρες, κόντρα στον Απόλλωνα (1-2).
Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στο στάδιο «Αλφαμέγα», αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσουν τον περσινό πρωταθλητή Άρη, έχοντας διαφορετικό προπονητή στον πάγκο (βλ. Γιάννης Αναστασίου-ήταν ο Ρέιχνταλ στο παιγνίδι με τους «γαλάζιους») και καλούνται να κάνουν… repeat. Να νικήσουν δηλαδή ξανά, να μπουν με το δεξί στην Β’ φάση, για να διεκδικήσουν με περισσότερες πιθανότητες, θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.
ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ: Ο κ. Αναστασίου, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο, στην δεύτερη του θητεία στον πάγκο της Ομόνοιας, αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα.
Στο δεξί άκρο της άμυνας επιστρέφει ο Μάθιους, στο αριστερό άκρο ένας εκ των Σιπριάνο και Λέζιακς, αντί του Παναγιώτου, ο οποίος ενδέχεται να μετακινηθεί στο κέντρο της άμυνας για να αγωνιστεί δίπλα στον Κουλιμπαλί.
Επίσης στο δεξί άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αλιούμ, αντί του Κακουλλή που είχε παίξει με τον Οθέλλο. Οι υπόλοιποι αναμένεται να διατηρήσουν τη θέση τους.
ΕΚΤΟΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σίμιτς, Μπασιρού και Ψάλτης. Αν και επέστρεψε στις προπονήσεις εντούτοις είναι εκτός αποστολής ο Ζαχαρίου.