Ημέρα ξεκούρασης (βλέπε η Τρίτη) για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και από αύριο Τετάρτη, φουλάρουν για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Πάφος FC.
Οι ανάσες που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες, στην προσπάθεια τους να παρουσιαστούν «φρέσκοι» και με ανανεωμένες δυνάμεις στην τελική ευθεία για να παραμείνουν στην 1η θέση.
Η βαθμολογική σημασία του επόμενου αγώνα, είναι τεράστια αφού δίνεται η ευκαιρία να πετύχουν την πρώτη νίκη, να παραμείνουν στην κορυφή και να εκμεταλλευθούν το όποιο αποτέλεσμα στο ΑΕΚΆρης.
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο και οι συνεργάτες του, αναλύουν τα πιθανά αγωνιστικά δεδομένα που θα έχουν ώστε να συγκροτηθεί η 11άδα.
Η προσοχή επικεντρώνεται στον Κοσταντίνοφ. Πλέον, είναι καθαρά θέμα αντίδρασης του στο πρόβλημα που κληρονόμησε στη διάρκεια του αγώνα με την Ανόρθωση. Τα νέα με τον Βούλγαρο, αναμένει η προπονητική ομάδα.
Όσο και αν θέλει να τον έχει την Κυριακή, δεν πρόκειται να ρισκάρει οτιδήποτε που να προκαλέσει κίνδυνο να χαθεί στη συνέχεια. Για τούτο και η απόφαση θα παρθεί μετά από συνεννόηση με την ιατρική ομάδα.
Στο πιθανό σενάριο απουσία του Βούλγαρου, τότε η 3άδα στη μεσαία γραμμή θα συγκροτηθεί από τους Ντάλσιο-Σαρφό-Βιγιαφάνες και η 4άδα στην άμυνα θα έχει τους Τσεπάκ-Σούσιτς-Ντβάλι-Ζέφτε.
Στο μεταξύ, τη δική του προετοιμασία κάνει ο κόσμος. Προκύπτει τεράστιο ενδιαφέρον και σε συνδυασμό με την ώρα διεξαγωγής του αγώνα (Κυριακή 17:00) θεωρείται σίγουρο ότι θα ξεπεράσουν τις 10 χιλιάδες.
Οι προβλέψεις άλλωστε, λένε ότι στα 5 ματς του ΓΣΠ και σύμφωνα με την πορεία της ομάδας, ίσως δημιουργηθεί νέο μεγάλο ρεκόρ προσέλευσης. Για την ώρα, οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ μαζεύονται για την Κυριακή και ετοιμάζουν θερμή υποδοχή και στήριξη προς την ομάδα τους.