Εδώ και 10 ημέρες υπήρχαν πληροφορίες για επεισόδια στο ντέρμπι ΑπόλλωναΑΕΛ αναφέρει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος θορυβημένος από τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ, στέλνει το θέμα στο Υπουργικό.

Για το λόγο τον οποίο αποφασίστηκε η μη διεξαγωγή του αγώνα αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ενώ οι πληροφορίες του Alpha κάνουν λόγο για απώλεια ακοής που αποκόμισε 14χρονο κορίτσι που βρισκόταν στην κερκίδα του Απόλλωνα.

Στην εκπομπή Alpha Καλημέρα παρενέβη ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, κάνοντας λόγο για μια πολύ δύσκολη κατάσταση, και παρόλο που καταστρώθηκε ειδικό πλάνο από την Αστυνομία στη βάση των πληροφοριών που υπήρχαν, όπως ανέφερε ο Υπουργός

Ανέμεναν όλοι οι εμπλεκόμενοι να ενημερώσουν τους ταραξίες τους ότι δεν θα ανεχθούν να υλοποιηθούν οι πληροφορίες. Εστίασε στο ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν με συγκεκριμένη μορφή έξω από το Στάδιο, και όχι από δεκάδες ταραξίες, αλλά ήταν χιλιάδες που πήγαν με συγκεκριμένο σκοπό.

Καταλήγοντας με το ότι όσα έγιναν χθες στη Λεμεσό, θα συζητηθούν στο σημερινό Υπουργικό, ως επίσης θα υπάρξει και η απαραίτητη συνεννόηση με την ΚΟΠ.