Η Έμπολι επικράτησε της Μόντσα με 3-0, επέστρεψε στις νίκες μετά από σχεδόν 70 ημέρες και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή αν και βρίσκεται ακόμη στην προτελευταία θέση.

Στο 11ο λεπτό ο Λουπέρτο έβγαλε όμορφη μπαλιά στον Γκιασί που βρέθηκε μόνος με τον Σορεντίνο αλλά δεν Πόρσε να τον νικήσει ωστόσο στο 13’ ο Ζουρκόβσκι με πανέμορφο σουτ στην κίνηση λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 31ο λεπτό το μακρινό σουτ του Γκαλιαρντίνι έξυσε το δοκάρι της Έμπολι και στο 38’ μετά από γύρισμα του Καμπιάγκι από αριστερά ο Σορεντίνο πρόλαβε τον Τσέρι αλλά ο Ζουρκόβσκι με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 55ο λεπτό ο Καπρίλε έσωσε εντυπωσιακά μετά από κοντινό πλασέ του Μότα και στο 73’ το σουτ του Σπέντι κόντραρε αλλά ο Ζουρκόβσκι από το πέναλτι έκανε το 3-0 με προβολή.

ΕΜΠΟΛΙ: Καπρίλε, Μπερεζίνσκι (61′ Κακάτσε), Λουπέρτο, Ισμαΐλι, Βαλούκιεβιτς, Γκράσι, Μαρίν (61′ Μαλέχ), Ζουρκόβσκι, Τσέρι (69’ Σπέντι), Καμπιάγκι (86’ Φατσίνι)

ΜΟΝΤΣΑ: Σορεντίνο, Μαρί, Καλντιρόλα, Ίτσο (46’ Ντ’Αμπρόζιο), Κυριακόπουλος, Περέιρα (67’ Καρμπόνι), Γκαλιαρντίνι (46’ Μποντό), Πεσίνα, Κολπάνι (75’ Μαλντίνι), Κολόμπο (46’ Μάριτς), Μότα