Στην ΑΕΛ προσπαθούν να τα φέρουν βόλτα με το οικονομικό κομμάτι προσπαθώντας να βρεθεί και ο τρόπος να αποσυμπιεστεί το μισθολόγιο.

Ένας καλός τρόπος είναι να στηριχτεί η ομάδα περισσότερο σε γηγενείς ποδοσφαιριστές και ειδικά στα δικά της παιδιά. Μια σκέψη είναι να προωθηθούν στην ομάδα και άλλοι ποδοσφαιριστές ή και να αποκτήσει η ομάδα περισσότερους Κύπριους.

Για παράδειγμα στην θέση του τερματοφύλακα, μια σκέψη που έγινε, ήταν ότι θα μπορούσε η ομάδα να μην έχει δύο τερματοφύλακες από τον κατάλογο Α, αλλά να έχει ένα καλό Κύπριο ως αναπληρωματικό. Αυτό θα της δώσει και έξτρα θέση κοινοτικού, κάπου αλλού που θα το έχει ανάγκη η ομάδα ενώ παράλληλα θα αυξήσει και το κυπριακό της στοιχείο.

Οι γαλαζοκίτρινοι προφανώς και θέλουν να δουν την ομάδα τους ανταγωνιστικοί και να δυναμώνει και θα προσπαθήσουν να το κάνουν αυτό με σωστές κινήσεις και πάντα εντός πλαίσια οικονομικών δυνατοτήτων.

Στο κομμάτι προγραμματισμός, αναμένεται τις επόμενες μέρες να έχουμε και άλλες ανακοινώσεις αποδεσμεύσεων, πάντα στην βάση της κοινής συναίνεσης και εννοείται η ομάδα να μην χρειαστεί να δώσει περαιτέρω αποζημίωση. Στα μεταγραφικά δεν βγαίνει κάτι ακόμη αλλά εξετάζονται ποδοσφαιριστές και σίγουρα με την νέα χρονιά θα έχουμε και εκεί εξελίξεις.

Μιχαήλ Αριστείδου