Σημαντική νίκη για την Άουγκσμπουργκ. Το σύνολο του Γιες Θόρουπ επιβλήθηκε με 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην «WWK Arena», επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και ονειρεύεται Ευρώπη, καθώς μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόσταση από την έκτη θέση.
Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα η Άουγκσμπουργκ απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με κεφαλιά του Τίετς και επτά λεπτά αργότερα η Άιντραχτ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όμως ο Ντάμεν είπε «όχι» στον Άαρονσον. Στο 17’ ο Τραπ σταμάτησε το σουτ του Ντεμίροβιτς και στο 28ο λεπτό οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Ουντοκχάι, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε σωστά, για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.
Τελικά στο 35’ η Άουγκσμπουργκ άνοιξε το σκορ. Ο Λάρσον γλίστρησε λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή, ο Ντεμίροβιτς έκλεψε και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Γιένσεν, ο οποίος «εκτέλεσε» τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων για το 1-0.
Στο 42’ το σουτ του Μαρμούς από καλή θέση ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα ο Ντάμεν να μπλοκάρει δίχως δυσκολία, ενώ στο 47’ η προβολή του Τίετς από κοντινή απόσταση πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.
Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν το προβάδισμα τους με καταπληκτικό
πλασέ του Ιάγο από πλάγια θέση αριστερά, ενώ στο 77ο λεπτό η Άουγκσμπουργκ είχε χαμένο πέναλτι με τον Ντεμίροβιτς. Ένα λεπτό αργότερα ο Μαξ έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Ντάμεν στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1. Στο 90+1’ ο πορτιέρε των γηπεδούχων σταμάτησε την προσπάθεια του Μαρμούς

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ντάμεν, Πέντερσεν, Ουντοκχάι, Γκουβελέβ, Εμπαμπού, Ντορς(84’ Ένγκελς), Ρεχμπεκάι, Γιένσεν(67’ Βάργκας), Ντεμίροβιτς(84’ Μίτσελ), Ιάγο, Τίετς(76’ Μπέλιο)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Μαξ, Πάτσο, Τούτα, Μπούτα(46’ Σαϊμπί), Άαρονσον(46’ Ενκουνκού), Κοχ, Λάρσον(81’ Ενγκανκάμ), Κνάουφ(64’ Γκέτσε), Εμπιμπέ (64’ Γιάκιτς), Μαρμούς.