Ανοίγει το rotation ο Ρικάρντο Σα Πίντο και αποκτά νέες λύσεις, στην προσπάθεια του να κάνει ακόμα καλύτερη την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.
Στο τελευταίο ημίωρο του ματς με τη Δόξα Κατωκοπιάς, είδαμε το Δώνη να αγωνίζεται δεξιά στην επίθεση, τον Ντογκαλά σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον σέντερ φορ και το Βιγιαφάνες είτε επιθετικό χαφ, είτε και από τα πλάγια, αλλάζοντας θέση και ρόλο με τον Ντογκαλά.
Μία μικρή έστω ένδειξη για το τι μπορεί να φέρει πιθανή παρουσία του Τάσου Δώνη στην βασική 11άδα.
Χώρια μάλιστα, από την ετοιμότητα και άλλη επιθετικών παικτών, όπως ο Κβιλιτάια και ο Γουίλσον.
Βρίσκει επομένως, εσωτερικές λύσεις ο προπονητής και εναπόκειται στον ίδιο να προβεί στην διαχείριση που θα βελτιώσει περεταίρω, την αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ.
Έψαχνε ο Σα Πίντο, να βρει ταχύτητα στην επίθεση και την βρίσκει με το Δώνη αλλά και με τον Ντογκαλά, σε όποια θέση και αν αγωνιστεί. Έχει και το Μαρκίνιος με τη γνωστή του εκρηκτικότητα και πλέον δημιουργείται ένας ευχάριστος πονοκέφαλος.
Ταυτόχρονα, φαίνεται να επιστρέφει υγιής ο Βιγιαφάνες, η αξία του οποίου είναι δεδομένη και πλέον «απειλεί» τον Σαρφό που παραμένει σε μέτρια επίπεδα απόδοσης.
Βασικά, η επιθετική διάταξη της ομάδας μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή όταν είναι διαθέσιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές στους οποίους περιλαμβάνονται και οι Εφραίμ-Γαβριήλ που για διαφορετικούς λόγους, δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή.
Το θέμα συζήτησης, αφορά το Γιάννη Φετφατζίδη. Ο Ελλαδίτης, παραμένει στον πάγκο χωρίς καν να μπει έστω αλλαγή στα τελευταία ματς πρωταθλήματος.
Έχει να αγωνιστεί (στο πρωτάθλημα) από τις 21-10-2023 με τη Νέα Σαλαμίνα (μπήκε αλλαγή στο 65’) και αγωνίστηκε στο κύπελλο με την Πέγεια 2014 στις 25 Οκτωβρίου για 74 λεπτά.
Αναφορικά με το ματς που ακολουθεί με την ΑΕΖ την Κυριακή στις 19:00 στο ΓΣΠ, μένει εκτός ο Κρέσπο και ενδεχομένως, να προορίζεται σαν αντικαταστάτης του ο Σούσιτς παρόλο ότι υπάρχει η λύση του Καραμανώλη.
Δεν γίνεται αναφορά στο Λάσα Ντβάλι, επειδή και να επιστρέψει στην επόμενη αγωνιστική, δεν μπορεί να πάρει αμέσως φανέλα βασικού.