Η Ομόνοια ανακοινώνει όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε κάθε τμήμα της.
Αναλυτικά:
«Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (20/11 – 26/11) αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν οι εξής αγώνες.
Η ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:00.
Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή στην αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού» και θα αρχίσει στις 20:15.
Η ομάδα φούτσαλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Κίτιον» και θα αρχίσει στις 20:00.
Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λευκοθέα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Λατσιών και θα αρχίσει στις 14:30.
Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών υποδέχεται την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Γυμνάσιο Αγίου Χρυσοστόμου και θα αρχίσει στις 20:00».