Ένας διαγωνισμός γνώσεων μεταξύ του Ντάργουιν Νούνιες και του Αλέξις Μακάλιστερ «εξέθεσε» τον πρώτο και έβγαλε από τα ρούχα τον δεύτερο, με τον Ουρουγουανό φορ να αστοχεί απελπιστικά σε ερώτηση για τους τίτλους Champions League των ρεντς.
Η Λίβερπουλ συνηθίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να διοργανώνει παιχνίδια γνώσεων με πρωταγωνιστές τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ και σε ένα τέτοιο, το οποιό προβλήθηκε μέσα από τον λογαριασμό Tik Tok των κόκκινων, είχε για συμμετέχοντας δύο Λατινοαμερικανούς άσους της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.
Ο λόγος για τον Ντάργουιν Νούνιες και τον Αλέξις Μακάλιστερ, με τον Ουρουγουανό επιθετικό να γίνεται viral στα social media για την άγνοια που έδειξε σε ερώτηση για τον αριθμό των τροπαίων που έχει στη συλλογή της η Λίβερπουλ, σε επίπεδο Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League.


«Τρία» ήταν η απάντηση που έδωσε υψώνοντας τρία δάχτυλα ο Ντούνιες, με τον Αργεντινό να μην μπορεί να πιστέψει το «φάουλ» του συμπαίκτη του και να πιάνει με απόγνωση το κεφάλι του.
Για την ιστορία, η Λίβερπουλ μετράει έξι τρόπαια «με τα μεγάλα αυτιά» (1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019), με τον τελευταίο να έχει κατακτηθεί στην Μαδρίτη πριν από τέσσερα χρόνια όταν επιβλήθηκε με 2-0 της Τότεναμ στον αγγλικό «εμφύλιο».