Βράδυ Κυριακής (8/10) και η Παρτίζαν με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της παρακάλεσε τους οπαδούς της να δείξουν κόσμια συμπεριφορά στους εντός έδρας αγώνες της σεζόν 2023/24. «Είμαστε ενάντια στις προσβολές στα γήπεδα» αναφέρει το κείμενο της ομάδας του Βελιγραδίου, στο οποίο υπάρχει και η εξής δήλωση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς:
«Θα είμαι ευθύς. Δεν αντέχω τις προσβολές. Από την πρώτη ημέρα το λέω, ότι είμαι ενάντια στις προσβολές απέναντι σε οποιονδήποτε άνθρωπο στον κόσμο. Δεν έχει σημασία ποιος είναι, αντίπαλος, εχθρός, πρόεδρος, όλοι έχουν δίκιο. Ένιωσα την ανάγκη να πω στους οπαδούς της Παρτίζαν τι συνέβη με τις περιπτώσεις του Γιαμ Μάνταρ και του Νίκολα Μίροτιτς και τώρα νιώθω ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να ζητήσω από τον κόσμο να υποδεχθεί και τον Λεσόρ και τον Παπαπέτρου και τον Μάνταρ και τον Μίροτιτς με χειροκρότημα. Δείξτε τους σεβασμό και αποδείξτε το μεγαλείο σας. Αυτή είναι η ειλικρινής μου επιθυμία».
Ο Ομπράντοβιτς είχε δηλώσει προδομένος από την αποχώρηση του Γιαμ Μάνταρ για τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ για τον Νίκολα Μίροτιτς εξήγησε ότι προτίμησε την Αρμάνι Μιλάνο επειδή δέχθηκε αφόρητη πίεση από πολιτικούς και από ανθρώπους της εκκλησίας της Σερβίας. Όσον αφορά τους Παπαπέτρου – Λεσόρ, ήταν και παραμένουν συμπαθείς στις τάξεις των οπαδών της Παρτίζαν και μάλλον δεν υπήρχε λόγος για να μπουν στην δήλωση του Σέρβου θρύλου της προπονητικής. Η Παρτίζαν θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε του Μάνταρ στις 9/11 και την Αρμάνι Μιλάνο του Μίροτιτς στις 7/12.