Τις πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού για τα συμβάντα μετά την επίμαχη φάση με τον Χουάνκαρ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ, από πλευράς Πειραιωτών τονίζεται πως ο διαιτητής, Φάμπιο Μαρέσκα, είπε πως δεν είδε τίποτα, ενώ αναφέρεται επίσης ότι οι «πράσινοι» αποχώρησαν μόνοι τους από το γήπεδο δίχως να σφυρίξει κάτι ο Ιταλός – κι ενώ ο παρατηρητής του αγώνα επίσης δεν είδε κάτι.
Όσον αφορά στο θέμα του γιατρού, οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν πως είπε ότι κλινικά δεν έχει κάποιο θέμα ο ποδοσφαιριστής και θα μπορούσε να αγωνιστεί. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι επέμεναν να πάει ο Ισπανός για εξετάσεις.
Εντέλει, πέρασαν δύο ώρες και ο ρέφερι είπε πως δεν γινόταν να περιμένει άλλο.
Από πλευράς Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης πως ο Παναθηναϊκός εξαρχής δεν ήθελε να παίξει και πως ο γιατρός είναι φίλος του «τριφυλλιού», κάτι που φαίνεται και από σχετικές φωτογραφίες, καθώς και ότι οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να καθυστερήσουν προκειμένου να οδηγηθεί ο αγώνας σε διακοπή.
Κατά τους Πειραιώτες, ο παίκτης έφυγε εντέλει μετά από ένα δίωρο κι ενώ ο γιατρός είχε πει πως δεν έχει τίποτα κλινικά, ούτε αμυχή.