Την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Νέα Σαλαμίνα.
Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, η ομάδα του Χριστοδούλου νίκησε 2-0 την Καρμώτισσα και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας με ένα παιχνίδι λιγότερο.
Μπεχαράνο με κεφαλιά και Ντορεγκαράι με πλασέ πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρόλευκων» που είναι αήττητοι για 5 σερί αγωνιστικές (ηττήθηκαν μόνο στην πρεμιέρα από την Ομόνοια).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Νάρσινγκ (77′ Παπαγεωργίου), Μιγκελίτο (87′ Κουζμάνοβιτς), Ντουρμισάι (62΄ Κονέ), Μπεχαράνο (87′ Κονατέ), Ντορεγκαράι, Λέουκο, Ντιακιτέ, Κατσιάρης (62′ Καρλίτος)
Στον πάγκο: Κίσσας, Κονατέ, Φερνάντες, Κουζμάνοβιτς, Κουμουρής, Καρλίτος, Κονέ, Παπαγεωργίου, Χριστοδούλου, Βίκτωρος, Έντσον, Κορομά

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ανέστης, Μαλόνε, Ντούμπια (77′ Κατσαντωνης), Φουρ (61′ Σουκ), Λουκίλι, Τσουκαλάς (61′ Μπεν Σαλάμ), Θεοδώρου (61′ Γκραντινάρου), Ρόσι, Νιούπορτ (79′ Παντελή), Χριστοφόρου, Κοβάσεβιτς
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Άντος, Αβραάμ, Νεοφύτου, Μιχαήλ, Παντελή, Γκραντινάρου, Μπεν Σαλάμ, Κατσαντώνης, Ματθαίου, Σουκ, Μπενεζέτ

ΓΚΟΛ: 51′ Μπεχαράνο, 71′ Ντορεγκαράι
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοβάσεβιτς, Σουκ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 2.000

Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
VAR: Dionisi Federico
AVAR: Κωμοδρόμος Ηρακλής
Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Έναρξη αγώνα…
4′
Μακρινό φάουλ του Μπεχαράνο, μάζεψε ο Ανέστης.
8′ Ευκαιρία για την Καρμιώτισσα. Βγήκε η μακρινή μπαλιά, ο Νιούπορτ έπιασε την πισινή κεφαλιά και ανάγκασε τον Μελίσσα σε δύσκολη απόκρουση.
11′ Νέα καλή φάση για την Καρμιώτισσα. Ο Ντούμπια βρέθηκε ε θέση βολής, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε σε σώματα αμυντικών και έφυγε κόρνερ.
13′ Σέντρα του Κοβάσεβιτς, πλασέ στη κίνηση από τον Θεοδώρου αλλά η μπάλα έφυγε έξω.
20′ Μακρινό σουτ του Ντούμπια, απέκρουσε δύσκολα ο Μελίσσας σε κόρνερ.
26′ Πρώτη ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Μιγκελίτο από το ύψος της περιοχής έπιασε το σουτ αλλά ο Ανέστης ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σε κόρνερ.
27‘ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Σεργίου έκανε την σέντρα, ο Ντορεγκαράι έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω.
34′ Ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Μιγκελίτο έπιασε την κεφαλιά από κοντά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.
39′ Πετυχαίνει γκολ η Νέα Σαλαμίνα με το Ντορεγκαράι αλλά ακυρώνεται καθώς ο ρεφ σφύριξε φάουλ του Αργεντινού στον Μαλόνε.
ΤΕΛΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46′
Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.
51′ Τεράστια ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Νάρινγκ βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ανέστη.
51′ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ η Νέα Σαλαμίνα. Ο Νάρσινγκ εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Μπεχαράνο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 71′ ΓΚΟΛ. 2-0. Πετυχαίνει δεύτερο γκολ η Νέα Σαλαμίνα. Ο Κονέ έδωσε στον Ντορεγκαράι ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

—————————————————————————