Ίδρωσε, αλλά πανηγύρισε η Άιντραχτ! Η γερμανική ομάδα λύγισε με 2-1 την Αμπερντίν και ξεκίνησε με το δεξί στον όμιλο όπου βρίσκεται παρέα με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πάλεψε και θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω η φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία με εξαιρετική τακτική έκλεισε τους χώρους και δυσκόλεψε αφόρητα τους Γερμανούς, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανέστατη και έκρινε το ματς!

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αμπερντίν 2-1
Ελσίνκι-ΠΑΟΚ 2-3


Η βαθμολογία του ομίλου:

Το ματς έγινε ροντέο από το ξεκίνημά του, με την Άιντραχτ να βρίσκει το γρήγορο προβάδισμα με πέναλτι του Μαρμούς στο 11ο λεπτό και οι Γερμανοί έδειξαν να ελέγχουν τον αγώνα από την αρχή. Παρόλα αυτά, βρέθηκαν προ εκπλήξεως αφού στο 22’ ο Πολβάρα από την ασίστ του Ντέβλιν ισοφάρισε σε 1-1 και πάγωσε την Φρανκφούρτη. Μάλιστα, οι Σκωτσέζοι με εξαιρετική τακτική κράτησαν το σκορ ως είχε μέχρι το ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος είχε καλό ρυθμό, αλλά η Άιντραχτ ήταν ελαφρώς καλύτερη και είχε την κατοχή, βρίσκοντας εν τέλει το γκολ της νίκης με τον Κοχ στο 61ο λεπτό. Με τη συνέχεια να μην είναι ανάλογη από αποψη θεάματος και φάσεων και οι Γερμανοί να κρατάνε σφιχτά ως το φινάλε τη μεγάλη αλλά σίγουρα αγχωτική νίκη στα χέρια τους στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.