Το συμβόλαιο θα είναι ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών (69,83 εκατμμύρια ευρώ) ανά σεζόν και αφορά τόσο τις ανδρικές όσο και τις γυναικείες ομάδες.
Ο αγγλικός σύλλογος είχε ήδη μία συμφωνία χορηγίας με τη Qualcomm από τον Ιούλιο του 2022, η οποία τώρα επεκτάθηκε. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Γιουνάιτεντ είχε την Snapdragon ως χορηγό.
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε μια διευρυμένη στρατηγική συνεργασία με την Qualcomm Technologies, Inc., η οποία θα δει το σήμα της Snapdragon να εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της διάσημης φανέλας του συλλόγου», ανέφερε η Γιουνάιτεντ σε ανακοίνωσή της.
«Η Qualcomm Technologies είναι ήδη παγκόσμιος συνεργάτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προωθεί το σήμα Snapdragon της. Βάσει της διευρυμένης συμφωνίας, η Snapdragon θα γίνει ο βασικός συνεργάτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την αρχή της σεζόν 2024-25, εμφανιζόμενος τόσο στις ανδρικές όσο και στις γυναικείες φανέλες», πρόσθεσε.
Στο πλαίσιο της περσινής συνεργασίας, η Qualcomm συμφώνησε επίσης να βοηθήσει τους Red Devils να βελτιώσουν τη συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας στο Old Trafford, επιδιώκοντας να βελτιώσουν την εμπειρία των φιλάθλων της ημέρας του αγώνα.