Με ηγετική εμφάνιση του Ντόνοβαν Μίτσελ, ο οποίος ένα σούπερ ημίχρονο με 16 πόντους με 4/5 τρίποντα στην 3η περίοδο, οι Καβαλίερς επικράτησαν 118-94 των Σέλτικς στο «TD Garden» και ισοφάρισαν σε 1-1 τη μεταξύ τους σειρά για τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας του NBA.

Δύο βράδια μετά την ήττα με 25 πόντους (120-95) το Κλίβελαντ έβγαλε τεράστια αντίδραση και έδειξε ικανό να κάνει τη ζημιά στους «πράσινους», με μία εκπληκτική τριάδα.

Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ τελείωσε τον αγώνα με 29 πόντους, ο Έβαν Μόμπλεϊ έκανε double-double (με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ) που ήταν το τρίτο του σερί και ο Κάρις ΛέΒερτ, προερχόμενος από τον πάγκο, σκόραρε 21 πόντους.
Ο Τζέισον Τέιτουμ σκόραρε 25 πόντους για τη Βοστώνη, ο Τζέιλεν Μπράουν πρόσθεσε 19 και ο Ντέρικ Γουάιτ, που είχε 25 πόντους στο προηγούμενου παιχνίδι, έβαλε μόλις 10 και είχε 7/8 αποτυχημένες προσπάθειες για τρίποντο.

Τώρα η σειρά μεταφέρεται στο «Rocket Mortgage FieldHouse» για το Game 3 και 4, τα ξημερώματα της Κυριακής και της Τρίτης, αντίστοιχα.