Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, για τον τελικό πρωταθλήματος (10/5) ανάμεσα στους γαλαζοκίτρινους και την ΑΕΚ στο ΓΣΠ.
Αναλυτικά:
«Το ΑΠΟΕΛ έφερε τον τίτλο στο δικό του γήπεδο με τον κόσμο του κι έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω έδρας. Η ΑΕΚ δείχνει μία ικανότατη ομάδα, άλλαξε πολύ με τον Ραν Μπεν Σιμόν κι έχει μία ευκαιρία μπροστά της για να δείξει πόσο θέλει το πρωτάθλημα. Μπορεί να αγωνιστεί και να νικήσει σε οποιο γήπεδο και να νικήσει την κάθε ομάδα εκτός έδρας.
 Δεν είναι μεγάλο φαβορί το ΑΠΟΕΛ, αλλά έχει ένα μικρό προβάδισμα. Θα έλεγα ότι οι πιθανότητες είναι 55% για ΑΠΟΕΛ και 45% για την ΑΕΚ.
Είναι μεγάλο πλεονέκτημα που το ΑΠΟΕΛ παίζει για δύο αποτελέσματα. Θυμάμαι το 2012 όταν είχαμε μία πολύ καλή ομάδα και πήγαμε στη Λεμεσό για το ματς με την ΑΕΛ και θέλαμε μόνο τη νίκη, αλλά, στο τέλος δεν έμπαινε η μπάλα στα δίκτυα. Άρα είναι σημαντικό που θέλει δύο αποτελέσματα το ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να δείξει τα δόντια του, να βάλει τον κόσμο του στο παιχνίδι και να δείξει πόσο θέλει το πρωτάθλημα.
Η ΑΕΚ κάνει πορεία πρωταθλητισμού με τον Ραν Μπεν Σιμόν. Είναι σχεδόν ίσες οι πιθανότητες και θα φανεί ποια ομάδα το θέλει περισσότερο.
Εγώ θεωρώ πως το πρωτάθλημα το παίρνει πάντα αυτός που δικαιούται στο τέλος της ημέρας. Αξίζει και στις δύο ομάδες που βρίσκονται εδώ. Πρέπει να είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτό τον αγώνα. Όλοι όσοι θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να σεβαστούν το ντέρμπι, τον κόσμο και να κρατήσουμε ένα επίπεδο γιατί τέτοια ματς μόνο βλέπεις στο εξωτερικό. Πρέπει στο τέλος της ημέρας να το σεβαστούμε αυτό το παιχνίδι».