Ισόπαλες 2-2 αναδείχτηκαν Λειψία αι Μπάγερν μετά από ένα πανέμορφο ματς και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Στο -2 από την κορυφή οι Βαυαροί, στο -3 η Λειψία.
Στο 3ο μόλις λεπτό ο Κέιν έβγαλε κάθετα στον Μουσιάλα που βρέθηκε φάτσα με τον Μπλάσβιχ αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει και στο 12’ μετά από τραγικό λάθος του Ουλράιχ ο Φόρζμπεργκ πάσαρε σε κενό τέρμα από το κέντρο αλλά αστόχησε. Τελικά στο 20’ ο Σλάγκερ έβγαλε κάθετα στον Οπεντά που έφυγε οριακά, κέρδισε στο σπριντ τον Κιμ και πλάσαρε για το 1-0.
Στο 23’ το σουτ του Κομάν πέτασε έξω και στο 26’ μετά από κόρνερ και άστοχη έξοδο του Ουλράιχ, ο Οπεντά πήρε την κεφαλιά και ο Λουκεμπά με σουτ από κοντά έκανε το 2-0. Στο 45+3’ το σουτ του Σανέ από το ύψος της περιοχής έφυγε λίγο έξω.
Στο 55’ από το πουθενά ο Σανέ εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα βρήκε στον αγκώνα του Χένρικς και το VAR κάλεσε τον ρέφερι που είδε τη φάση κι έδωσε το πέναλτι. Ο Κέιν εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και μείωσε σε 2-1.
Στο 60ο λεπτό το σουτ του Γκερέιρο έξω από την περιοχή έξυσε το δοκάρι του Μπλάσβιχ ο οποίος στο 67’ μπλόκαρε το πλασέ του Τελ. Και στο 70’ η Μπάγερν έφυγε στην κόντρα και ο Σανέ ξέφυγε από τον αντίπαλό του και πλάσαρε για το 2-2. Στο 90+5’ ο Ουλράιχ βγήκε πολύ έξω από την περιοχή του και πρόλαβε με τα πόδια τον Σέσκο.

ΛΕΙΨΙΑ: Μπλάσβιχ, Χένρικς (86’ Κλόστερμαν), Ράουμ, Λουκεμπά, Σιμακάν, Φόρζμπεργκ (72’ Μπαουμγκάρτνερ), Καμπλ (64’ Ζάιβαλντ), Σλάγκερ, Σίμονς, Πόουλσεν (73’ Σέσκο), Οπεντά (86’ Καρβάλιο)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ουλράιχ, Ντέιβις, Ουπαμεκανό, Κιμ, Λάιμερ, Κίμιχ, Γκορέτσκα (46’ Γκερέιρο), Κομάν (46’ Τελ), Μουσιάλα (87’ Τσούπο Μοτίνγκ), Σανέ, Κέιν