Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.

-Για την ήττα στην Πάφο και η επόμενη μέρα: «Θα πρέπει να το λέμε συνεχώς ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Για μας όλα είναι δύσκολα, δεν μπορούμε να υποτιμούμε ούτε να υπερτιμούμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Θέλουμε να παίξουμε ορθόδοξο ποδόσφαιρο, δεν θέλουμε να παίζουμε παθητικό παιχνίδι. Το κάναμε για ένα ημίχρονο στην Πάφο, μετά δεν άντεξε. Πρέπει να μεγαλώσουμε τα καλά μας διαστήματα, κυρίως απέναντι σε ομάδες που θεωρητικά είναι πιο ποιοτικές μας. Αν εξαιρέσουμε 1-2 ομάδες, δεν είδαμε άλλες να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες. Θα γίνει μεγάλη μάχη για την 6άδα και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

-Αν θα γίνει άλλη προσθήκη: «Για να αυξηθεί ποσοτικά το ρόστερ, μπορεί να γίνει είτε με Κύπριους είτε με ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών. Δεν υπάρχει κάτι, ο προπονητής είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του. Δεν έγιναν πολλές αλλαγές διότι η διοίκηση δεν ήθελε να προσθέσει περισσότερα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα, αφού οι πλείστοι παίκτες είχαν συμβόλαιο και έγιναν αναπροσαρμογές».

-Για τα δημοσιεύματα για Μούριελ: «Στο συμβόλαιό του, για να δεχθεί αναπροσαρμογή, μπήκε όρος που ίσχυε ότι θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, αν η ΑΕΛ έπαιρνε αντάλλαγμα ένα συγκεκριμένο ποσό. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ποδοσφαιριστής χωρίς να πάρει αντάλλαγμα η ΑΕΛ. Το ποιος θα αγωνίζεται, είναι θέμα καθαρά του προπονητή».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν είναι κάτι σοβαρό του Άγγελου Ανδρέου, ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμος με την Ομόνοια. Ο Μορέιρα υπέστη θλάση β’ βαθμού και θα μείνει εκτός για ένα μήνα. Ο Φιλίπποβιτς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, θα παίξει με την Ομόνοια και θα χάσει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα».