Έτοιμη να πυροδοτήσει… νέα βόμβα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι η Αρμάνι Μιλάνο!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του λιθουανικού BasketNews, η ιταλική ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις με τον Τζον Γουόλ, προσπαθώντας να φέρει τον 5 φορές All Star του ΝΒΑ στην Ευρώπη!
Όπως τονίζεται, οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο που θα μπορούσε να δουλέψει μία μεταξύ τους συμφωνία, κάτι που θα αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» των τελευταίων ετών, δεδομένου του ότι η Αρμάνι είναι κοντά και στον Νίκολα Μίροτιτς! Μπορεί ο 33χρονος πλέι μέικερ να είναι σε δύσκολο στάδιο της καριέρας του, κανείς δεν μπορεί ωστόσο να αμφισβητήσει ότι πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.
Η τελευταία εμπειρία του Γουόλ ήταν την περασμένη σεζόν με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, με τους οποίους σε 34 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 11,4 πόντους με 40,8% εντός πεδιάς και 5,2 ασίστ σε 22 λεπτά ανά αγώνα. Στις 9 Φεβρουαρίου, το franchise συμφώνησε να τον ανταλλάξει στους Χιούστον Ρόκετς σε ένα trade τριών ομάδων. Οι Ρόκετς με τη σειρά τους έκοψαν τον παίκτη από το ρόστερ.
Ο Γουόλ έπαιξε με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς από το 2010 έως το 2019, έχοντας κατά μέσο όρο 19,0 πόντους και 9,2 ασίστ ανά αγώνα. Η καριέρα του δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν λόγω πολυάριθμων τραυματισμών, που τον ανάγκασαν να χάσει ολόκληρη τη σεζόν 2018/19. Τα τελευταία έξι χρόνια δεν έχει παίξει ούτε μια χρονιά με περισσότερα από 41 παιχνίδια.