Η ΑΕΚ δίνει την Κυριακή το τελευταίο της φιλικό απέναντι στην Τραμπζονσπόρ και ο Κώστας Κετσετζόγλου παρουσίασε τα δεδομένα και τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα εν όψει του πρώτου αγώνα με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

«Η ομάδα έχει μπει σε φουλ ρυθμό και είναι όλοι έτοιμοι με εξαίρεση τον Αραούχο. Το ματς με την Τραμπζονσπόρ θα είναι κάτι σαν πρόβα τζενεράλε, αλλά όχι απόλυτα. Ο Γκατσίνοβιτς, για παράδειγμα, μπορεί να μην είναι τώρα στο 100% αλλά θα έχει μετά το φιλικό της Κυριακής άλλες εννιά μέρες για να δείξει αν μπορεί να είναι πανέτοιμος για το πρώτο ματς με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ», ανέφερε.

«Στα πλάγια μπακ υπάρχουν ίσες πιθανότητες, για Ρότα και Σιντιμπέ δεξιά και Μοχαμάντι και Χατζισαφί αριστερά. Στο κέντρο Σιμάνσκι και Γιόνσον φαίνεται πως θα παίξουν και οι δύο, αφού για τον Πινέδα δίνω πολλές πιθανότητες να παίξει αριστερά στο πρώτο ματς με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Δεν πιστεύω πως θα πάει πίσω από τον φορ, αλλά θα δούμε τον Τσούμπερ και τον Λιβάι μπροστά. Υπάρχει και ο Ζίνι που μπορεί να παίξει και αριστερά αλλά και δίπλα στον φορ. Δεξιά είναι 50-50 μεταξύ Άμραμπατ και Ελίασον», πρόσθεσε.

Όσο για τον Λουίς Πάλμα και το αν παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησής του; «Θα δούμε αν θα γίνει η μεταγραφή του Πάλμα. Παίζει σε θέσεις όπου έχει βγει ο Ζίνι, υπάρχει πλέον και ο Πισάρο… Έχει ασχοληθεί η ΑΕΚ μαζί του, αλλά αν γίνει κάτι θα γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού», τόνισε.