Ένα από τους ανθρώπους που ουσιαστικά… έσωσαν την Βοϊβοντίνα από την κατάρρευση και το λουκέτο είναι ο δικηγόρος Λιουμπομιρ Άπρο.
Επέστρεψε στο δ.σ. της επικείμενης αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ και την βοήθησε και οικονομικά αλλά και γενικά με την εμπειρία του στο ποδόσφαιρο.
Παραχώρησε συνέντευξη σε Σέρβικο ΜΜΕ και μέσα από τα λεγόμενα του είναι ξεκάθαρο ότι ποντάρουν πολύ στην Ευρώπη.
«Είναι σημαντική για εμάς η Ευρώπη. Μέσω της συμμετοχής μας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξασφαλίζονται έσοδα από τηλεοπτικές δικαιώματα, χορηγίες και πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Μετά από χρόνια επιστρέψαμε στην Ευρώπη και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες για ποδοσφαιριστές μας, ακόμη και των Ακαδημιών. Το δικό μα ςστοιχείο επιστρέφει στην ομάδα μας από τις Ακαδημίες. Να σας θυμίσω ότι όσες ομάδες της Σερβίας πέτυχαν πράγματα είχαν τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή των δικών μας Ακαδημιών» είπε χαρακτηριστικά.
Για την αναβάθμιση του γηπέδου (τελικά ο επαναληπτικός με το ΑΠΟΕΛ θα γίνει στην φυσική τους έδρα): «Είμαστε χαρούμενοι για την αναβάθμιση του γηπέδου Ήρθε η ώρα να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε και στις διοργανώσεις της UEFA και είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε ευρωπαϊκούς αγώνες στο Νόβι Σαντ».

Χρίστος Χρίστου