Είναι δεδομένο ότι ο Χοσέ Λουίς Όλτρα θα αναλύσει το παιχνίδι κόντρα στην Τορπέντο με τους ποδοσφαιριστές του και επίσης φαντάζει δεδομένο ότι θα τους κάνει και αρκετές παρατηρήσεις και για την παρουσία τους στο β’ ημίχρονο.
Επειδή όμως ο κόουτς της ΑΕΚ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και θέλει να γνωρίζει τα πάντα από νωρίς και να είναι προγραμματισμένος, θα αναλύσει και το παιχνίδι ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Πέτροκουμπ. Μπορεί η ομάδα του να μην είναι ακόμα προκριμένη αλλά θέλει να ξέρει τα πάντα για τον πιθανό επόμενο αντίπαλο. Εξάλλου η πρόκριση είναι στα πόδια της ΑΕΚ.
Επειδή μάθαμε κι εμείς κάποια πράγματα για το παιχνίδι στο Τελ Αβίβ, σας λέμε ότι κάποια από αυτά που θα δει στο βίντεο ο προπονητής της ΑΕΚ είναι τα ακόλουθα:
-Θα δει μια καταιγιστική σε όλους τους τομείς Μακάμπι που σε αντίθεση με την δική του ομάδα καθάρισε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με το 3-0.
-Θα δει το εντυπωσιακό ποσοστό κατοχής της μπάλας των Ισραηλινών με 71% έναντι 29% των Μολδαβών.
-Θα δει τις 22 τελικές προσπάθειες της Μακάμπι, από τις οποίες οι 8 βρήκαν στόχο, οι τρεις έγιναν γκολ και τις άλλες πέντε τις απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
-Θα δει επίσης ότι η Μακάμπι δεν επέτρεψε πολλά-πολλά στην αντίπαλο της η οποία είχε τρεις τελικές από τις οποίες μόλις η μία βρήκε στόχο.

Χρίστος Χρίστου