Τον Ιανουάριο του 2020, με αφορμή το τότε ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Αμπντουλκαντίρ Ομούρ της Τραμπζονσπόρ ο οποίος είχε χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο «Τούρκος Μέσι» η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας «SUN» έκανε ένα αφιέρωμα με όσους ποδοσφαιριστές πήραν στην… πλάτη τους την «ταμπέλα» του νέου Μέσι.
Στο δημοσίευμα των Άγγλων αναφέρονταν αρκετά ονόματα με κάποια από αυτά να αφήνουν το στίγμα τους στον παγκόσμιο χάρτη του ποδοσφαίρου όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Σακίρι και άλλα να μην έχουν την πορεία που θα περίμεναν οι περισσότεροι.
Μεταξύ άλλων οι συντάκτες της «SUN» επέλεξαν να συμπεριλάβουν στο αφιέρωμα τους το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ Γιάννη Φετφατζίδη, χαρακτηρίζοντας τον τότε ως το Έλληνα Μέσι. Συγκεκριμένα αναφερόμενοι σε αυτόν ο οποίος τότε έβγαζε μάτια στον Άρη έγραψαν: «Ο βραχύσωμος winger δεν έφθασε ποτέ εκεί που περίμεναν όταν πρωτοαγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Από τότε έχει παίξει στην Ιταλία και τη Σαουδική Αραβία, ενώ πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Άρη».
Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας διεθνής ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδης στην Γενική Συνέλευση της εταιρείας.