Η εξέλιξη στα διοικητικά, έστω και μέσω μεγάλης αναστάτωσης και ανησυχίας, με το ΔΣ του σωματείου να αποδέχεται ομόφωνα το περιεχόμενο της νέας συμφωνίας με τον Σταύρο Παπασταύρου (απομένει η έγκριση της ΓΣ-θα οριστεί εντός της ημέρας η ημερομηνία), έφερε ξανά τα χαμόγελα και την αισιοδοξία στην Ομόνοια.
Πλέον μπορεί και η επιτροπή προγραμματισμού, να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση (ειδικά στο οικονομικό) και προφανώς θα…τρέξει για να καλύψει το χαμένο έδαφος…
Παρατηρείται ήδη μεγάλη καθυστέρηση στα θέματα ενίσχυσης της ομάδας, η οποία αρχίζει αύριο (26/6) την προετοιμασία της, χωρίς κάποιο νέο πρόσωπο! Προς το παρών δεν προκύπτει καμία μεταγραφή για την Ομόνοια κι ενώ υπάρχουν σημαντικές ανάγκες για προσθήκες, ειδικά στη θέση του κεντρικού αμυντικού και των ακραίων επιθετικών.
Η περίπτωση για την οποία είχε κάνει αναφορά ο πρόεδρος Παπασταύρου, πριν από μερικές μέρες, δεν είναι ολοκληρωμένη ακόμα, ενώ εντατικοποιούνται οι προσπάθειες για να αποσπάσουν την μεταγραφή ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν επιλεγεί από την τεχνική ηγεσία και τον Αθλητικό Διευθυντή.