Μίλησε για όλα όσα αφορούν την Πάφος FC ο διευθυντής της ομάδας Χάρης Θεοχάρους.

Για την πρόσληψη του νέου προπονητή: «Ήταν ένα όνομα το οποίο ήταν στην μικρή λίστα των ιδιοκτητών, είχε κάνει μεγάλη εντύπωση μέσα από τις συναντήσεις και τις παρουσιάσεις και από αυτά που άκουσαν και από τον ίδιο και από την αγορά γενικότερα, αποφάσισαν ότι αυτός θα είναι ο εκλεκτός για τα επόμενα δύο χρόνια».

Είναι ένας προπονητής που για χρόνια ήταν ο πιο στενός συνεργάτης του Ουνάι Έμερι: «Έχει παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, κατέκτησε Europa League, δούλεψε σε Άρσεναλ, Σεβίλλη, Παρί και δεν χρειάζεται συστάσεις. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και θα χρειαστεί να γίνουν πολλά για να είναι πετυχημένη η χρονιά».

Πως τον πείσατε να πει το «ναι»; «Μίλησα κι εγώ μαζί του και πιστεύει ότι με το πρότζεκτ αυτό μπορούμε να πάμε ψηλά. Το θεώρησε και σημαντικό βήμα για τον ίδιο στο εξωτερικό».

Πότε θα έρθει στην Κύπρο; «Θα έρθει στις 5 Ιουλίου».

Θα προσληφθεί και Τεχνικό Διευθυντής; «Είναι στα πλάνα των ιδιοκτητών. Το σημαντικό ήταν να τελειώσουν με το προπονητικό τιμ. Θεωρώ ότι θα είναι η επόμενη κίνηση».

Ο Πελάτζιο επιστρέφει στην Πάφος FC: «Είναι δεδομένο, επιστρέφει στην Πάφος FC. Πέρσι ήταν στον κατάλογο β’ και θεωρούμε ότι ταιριάζει στο πλάνο. Έχουμε ένα ρόστερ πλήρες και με την έλευση του προπονητή θα έχουμε κάποιες προσθήκες».

Τι γίνεται με τον Μάριο Δημητρίου; «Είμαστε πολύ κοντά με τον Μάριο και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί εκτός και αν προκύψει κάτι απρόοπτο που δεν νομίζω».

Με τους δανεικούς Κανέ και Μπάιριτς: «Υπάρχουν οι προτάσεις, είναι βελτιωμένες και με αυτούς είμαστε κοντά».

Για το θέμα με το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Λέμε τα ίδια και τα ίδια αλλά θα γίνει πολύ πιο έντονο τις επόμενες μέρες. Ακούσαμε ότι 1η Ιουλίου αρχίζουν οι εργασίες. Οι ήπιοι τόνοι αλλάζουν από σήμερα, θα είμαστε πιο αιχμηροί σε τοποθετήσεις μας γιατί κάποιοι δεν σέβονται αυτή την ομάδα. Στο Τσίρειο έγινε αντικατάσταση του στίβου και δεν είδα καμιά ομάδα να φεύγει σε άλλη επαρχία. Πως γίνεται να μην ήταν επικίνδυνο στο Τσίρειο και θα είναι επικίνδυνο στο «Στέλιος Κυριακίδης». Δεν λαμβάνεται υπόψη η προσφορά των ιδιοκτητών της ομάδα και για μένα θεωρείται διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Όταν έχεις μια συμφέρουσα προσφορά από κάποιον και δεν συζητάς καν».

Μας είπαν ότι περιμένουν γνωμάτευση: «Αφού περιμένουν γνωμάτευση έπρεπε να βάλουν στον πάγο τις εργασίες».

Για τον Σεμέδο: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι καθώς έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Από την στιγμή που υπάρχει ρήτρα και αγορά είναι δύσκολο. Αν μείνει ελεύθερος μας ενδιαφέρει».