Δηλώσεις για το θέμα που αναδείχθηκε στον ημερήσιο Τύπο αναφορικά με την «παραίτηση» της Νατάσας Πηλείδου από τη θέση της εκτελεστικής διευθύντριας του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Μαίου, είχε βγει η είδηση ότι «η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου έχει αποφασίσει να ζητήσει έγκριση από το Πολιτικό Γραφείο για διορισμό της κ. Νατάσας Πηλείδου ως Εκτελεστικής Διευθύντριας του ΔΗΣΥ με αρμοδιότητα επί όλου του φάσματος της Διοίκησης του κόμματος.

Η διαδικασία ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου θα λάβει χώρα μόλις τηρηθούν οι πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας λόγω της πρόσφατης προϋπηρεσίας της κ. Πηλείδου ως Υπουργού».

Σε δηλώσεις της ωστόσο σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής και του ΔΗΣΥ, είπε πως «δεν τίθεται θέμα παραίτησης γιατί αφιλοκερδώς μέχρι τώρα ήταν εκεί και συμβούλευε τον ΔΗΣΥ. Η κ.Πηλείδου είναι ένα πολιτικό κεφάλαιο που θα αξιοποιηθεί στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης. Κάνουμε τις σκέψεις μας και συναποφασίζουμε πώς θα αξιοποιηθεί καλύτερα από τον ΔΗΣΥ».

Ερωτηθείσα για τον κ.Πετρίδη και αν μίλησαν είπε πως ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του και πως είναι συνεργάτες και φίλοι. «Υπάρχουν άριστες σχέσεις με όλους.. οι επίσημες θέσεις του κόμματος εκφράζονται από τον ΔΗΣΥ», είπε.