Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι στο σπίτι μου. Συγχαρητήρια στο Κάουνας για την εκδήλωση. Μπορούμε να ελέγξουμε κάποια πράγματα και άλλα όχι. Υπάρχουν πάντα τα λάθη, να είμαστε ενωμένοι όσο γίνεται, να είμαστε ήρεμοι οι προπονητές. Να βρούμε ισορροπία. Μου αρέσει η πίεση, βγάζει τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύω πως θα πάμε καλά».

Για το ότι το Final Four γίνεται στη χώρα του: «Είναι το πιο εύκολο Φ4 για μένα. Η οικογένειά μου είναι εδώ, δεν χρειάζονται εισιτήρια για να έρθουν! Νιώθω άνετα, έχω περάσει από τέτοιες καταστάσεις. Νομίζω πως θα είμαι ΟΚ».

Για το πως νιώθει που είναι και πάλι σε Final Four και την εμπειρία που έχει πλέον: «Το 2003 ήταν πολύ σκληρό. Δεν ήξερες τι να περιμένεις. Δεν είχα κοιμηθεί μια βδομάδα από τη νευρικότητα. Καταλαβαίνω τους παίκτες. Κάθε F4 είναι πιο εύκολη βάση εμπειρίας».

Για το ότι η ομάδα του είχε περισσότερες μέρες ξεκούρασης μετά το 3-0 κόντρα στη Ζαλγκίρις: «Ήταν ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να αναρρώσουν οι τραυματίες μας. Δεν έχει σημασία όμως στο τέλος. Όλοι είμαστε εδώ. Είναι η στιγμή και ποιος θα κάνει καλύτερη δουλειά. Είχαμε δύσκολη δουλειά και στην Ισπανία με την Μπασκόνια. Πέντε μέρες πριν το Φ4 ήταν ένα δύσκολο ματς. Το πιο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι, ο ημιτελικός».

Για τη διαφορά των ντέρμπι σε Ελλάδα και Ισπανία: «Πρέπει να τα βλέπεις όπως κάθε ματς. Ο χαμός γίνεται από τα ΜΜΕ. Να συγκεντρωθείς σε ότι σε έφερε εδώ. Δε θα είμαστε τέλειοι αλλά να συνεχίσουμε το καλό μπάσκετ και να μη δώσουμε πολλά στον αντίπαλο».