Ο υποβιβασμός  (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) της ομάδας στη β’ κατηγορία αναμένεται να φέρει εξελίξεις στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Ήδη άρχισαν να…στήνονται διάφορα σενάρια, τα οποία αναμένεται να κορυφωθούν ανάλογα με την πορεία της ομάδας στο κύπελλο.
Στο επίκεντρο βέβαια ο Χριστοφόρος Τορναρίτης και η απόφαση του κατά πόσο θα θελήσει να παραμείνει ή όχι.
Προφανώς, περιμένει και ο ίδιος την τύχη του Ολυμπιακού στο κύπελλο, αφού πιθανή πρόκριση στον τελικό και πολύ περισσότερο, αν καταφέρει να πάρει το τρόπαιο, τότε θα δημιουργηθούν άλλες συνθήκες.
Αυτό βασικά που «καίει» άπαντες, είναι το οικονομικό. Ο Ολυμπιακός στη β’ κατηγορία θα έχει πενιχρά έσοδα και θα χρειαστεί ένα πολύ σεβαστό χρηματικό ποσό για να φτιάξει μπάτζετ τέτοιο ώστε να διεκδικήσει την επάνοδο του στην α’ κατηγορία.
Αν γίνει η μεγάλη ανατροπή στο κύπελλο, αναμφίβολα θα προκύψουν αρκετά χρήματα, όμως πόσο μπορεί κάποιος να ελπίζει στην ομάδα, όπως αυτή παρουσιάζεται στο γήπεδο;
Η αλλαγή προπονητή, όχι μόνο δεν βοήθησε αλλά διαφοροποίησε προς το χειρότερο τα δεδομένα και η ανακοίνωση των οργανωμένων, είναι ενδεικτική (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Θυμίζουμε ότι η ρεβάνς με την ΑΕΛ διεξάγεται την ερχόμενη Τετάρτη και μέχρι τότε ο Νεντίμ Τούτιτς ( αν θα είναι βέβαια αυτός ο προπονητής) καλείται να παρουσιάσει στο γήπεδο, τον Ολυμπιακό του Μάκη Σεργίδη, που είχε καταφέρει για μεγάλο χρονικό διάστημα να φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα.