Η επιστροφή των διεθνών (Κυπρίων και ξένων) ολοκληρώνεται και την Πέμπτη το απόγευμα στον Αρχάγγελο, αναμένεται να προκύψει απαρτία με το Μιλόγεβιτς να αξιολογεί τα αγωνιστικά δεδομένα και να βάζει μπρος για το πλάνο-11άδα του αγώνα με την ΑΕΚ.
Είναι σημαντικό για το Σέρβο προπονητή, να αξιολογήσει το βαθμό ετοιμότητας των διεθνών αλλά και των παικτών που έρχονται από τραυματισμό με τα δεδομένα να έχουν ως εξής.
Ο Ντάλσιο ήταν στην 11άδα της Γουινέα Μπισάο και στους δύο αγώνες που έδωσε αλλά ο Μιλόγεβιτς αναμένεται να τον διατηρήσει στην 11άδα.
Ο Ντβάλι, είχε μία φουλ συμμετοχή με ην Εθνική Γεωργίας, ο Μπέλετς έμεινε στον πάγκο και στα δύο ματς της Εθνικής Σλοβενίας.
Όσον αφορά τον Καρώ, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του φιλικού της Εθνικής με την Αρμενία, σε αντίθεση με τον Εφραίμ που μπήκε σαν αλλαγή για περίπου 25 λεπτά.
Ο Γιάννης Σατσιάς αγωνίστηκε 80 λεπτά με την Εθνική Ελπίδων στο φιλικό εναντίον της Ουγγαρίας.
Αυτά ήταν τα δεδομένα για τους διεθνείς και εκ πρώτης όψης, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, είτε για κούραση, είτε για τραυματισμό.
Όσον αφορά τα τρία ερωτηματικά εν όψει ΑΕΚ, οι νεότερες πληροφορίες από τον Αρχάγγελο, λένε τα εξής, ενώ απομένουν τέσσερις ακόμα προπονήσεις για το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας.
Μοχάμεντ Μπεν: Είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος βρίσκεται πιο μπροστά από τους άλλους και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή.
Τάσος Δώνης: Δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη για τον Ελλαδίτη επιθετικό.  Μοιρασμένες οι πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Γκεόργκι Κοσταντίνοφ: Πάει κάθε μέρα και καλύτερα, αλλά δεν θα ρισκάρει ο Μιλόγεβιτς οτιδήποτε. Θα είναι έκπληξη αν συμπεριληφθεί στην αποστολή με την πρόβλεψη να λέει ότι θα επιστρέψει με τον Απόλλωνα.