Είναι κοινώς παραδεχτό και από Ονονοιάτες και μην ότι η Ομόνοια παρουσιάζεται καλύτερη το τελευταίο διάστημα και φαίνεται ξεκάθαρα η σφραγίδα του Σωφρόνη Αυγουστή έχοντας στα χέρια ένα ρόστερ με αρκετές και σοβαρές ελλείψεις.
Υπάρχει και η προοπτική για περαιτέρω βελτίωση.
Από την μια, μέσα από τις προπονήσεις θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η (ήδη βελτιωμένη) φυσικής κατάσταση, ενώ θα μπορέσει και ο κόουτς τακτικά να δουλέψει και άλλα πράγματα.
Από την άλλη είναι και οι επιστροφές που θα δώσουν μεγαλύτερη ευελιξία στον προπονητή να αλλάξει πράγματα είτε από την αρχή ενός αγώνα, είτε στην πορεία.
Την δεδομένη στιγμή στεκόμαστε στην επιστροφή του Ανσαριφάρντ ο οποίος μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη την Ομόνοια. Μιλάμε για τον πλέον ποιοτικό ποδοσφαιριστή της ομάδας ο οποίος μπορεί άνετα να προσθέσει πράγματα στο επιθετικό κομμάτι. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι με την επιστροφή του ο Ιρανός επιθετικός θα πάρει και φανέλα βασικού.
Στα δύο τελευταία ματς που έπαιξε σκόραρε (με ΑΠΟΕΛ στο Κύπελλο και με Καρμιώτισσα) και μπορεί να αποτελέσει ένα δυνατό όπλο στα χέρια του Σωφρόνη.