Η Τορίνο κέρδισε με 1-0 την Μπολόνια, επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα και ξαναβλέπει Ευρώπη. Στο 5ο λεπτό ο Σανάμπρια κινήθηκε στα δεξιά και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Σκορούπσκι αλλά ο Πολωνός έσωσε με τα πόδια και στο 10’ ο Ροντρίγκες βρήκε τον Σινγκό στην περιοχή αλλά ο τελευταίος πλάσαρε πάνω στον Σκορούπσκι. Στο 13ο λεπτό οι παίκτες της Τορίνο έκρυψαν την μπάλα και ο Μίραντσουκ πλάσαρε αλλά η μπάλα κόντραρε στον Καραμό και δεν κατέληξε στα δίχτυα. Τελικά στο 22ο λεπτό ο Καραμό ταλαιπώρησε την άμυνα της Μπολόνια και με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο 17ο λεπτό το φάουλ του Εμπεουμό πέρασε μόλις έξω και στο 49’ o Σοριάνο πρόλαβε σωτήρια τον Καραμό. Στο 71ο λεπτό ο Ορζολίνι έκανε όμορφη ενέργεια και γύρισμα αλλά ο Σχουρς έσωσε ενώ στο 80’ η κεφαλιά του Βόιβοντα έξυσε το δοκάρι του Σκορούπσκι.

ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Ροντρίγκες (73’ Βόιβοντα), Ντζιντζί, Μπουοντζιόρνο, Σχουρς, Σινγκό (73’ Άινα), Μίραντσουκ, Λινέτι, Ίλιτς, Σανάμπρια (86’ Σεκ), Καραμό (73’ Ράντονιτς)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Πος, Σόσα (79’ Κυριακ΄΄οπουλος), Καμπιάσο, Λουκουμί, Φέργκιουσον, Σοριάνο (57’ Τσίρκτσε), Σκούτεν, Ορζολίνι, Μόρο, Μπάροου