Μπορεί να είχε τεράστια και σημαντικά αγωνιστικά θέματα με τραυματισμούς, ιώσεις και άλλα, μπορεί να αποκλείστηκε στην τελευταία φάση του ματς με το…ανόητο χέρι-πέναλτι του Ντβάλι, όμως η ουσία για το ΑΠΟΕΛ, είναι ότι προσγειώθηκε ανώμαλα και αποκλείστηκε.
Με ένα ακόμα α’ ημίχρονο μέτριας απόδοσης και γεμάτο από υπεροψία των παικτών του, με ένα επίσης εύκολο γκολ ( ανεξάρτητα αν δεν τηρήθηκε το fair play από την Ομόνοια) με την ευθύνη του Τσεπάκ αλλά και του Μπέλετς, η ομάδα του Μιλόγεβιτς, προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε, ούτε από τις στατικές φάσεις, ούτε επίσης από τις 2-3 ευκαιρίες που έφτιαξε.
Πήγε στη ρεβάνς με την Ομόνοια, έχοντας υπέρ του το προβάδισμα, καθώς και με τον αέρα των συνεχόμενων νικών επί της Ομόνοιας, αλλά αυτό που μετρά για το ΑΠΟΕΛ, είναι ο οδυνηρός αποκλεισμός.
Μπορεί η ομάδα να είναι στην 1η θέση στο πρωτάθλημα, όμως ο τρόπος που έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει και το κύπελλο, ενόχλησε τους πάντες και πλέον, το ερώτημα, είναι αν θα καταφέρουν ποδοσφαιριστές και προπονητής, να διαχειριστούν την αποτυχία εν όψει της συνέχειας.
Κοντολογίς, στο ΑΠΟΕΛ, «έβγαλαν τα μάτια τους και έχασαν μία μοναδική ευκαιρία να μείνουν στο κόλπο της διεκδίκησης και των δύο τίτλων.
Τη Δευτέρα το βράδυ, ακολουθεί ο αγώνας πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα και θα είναι η πρώτη απάντηση της ομάδας, αν επηρεάσει ή όχι η αποτυχία στη ρεβάνς του κυπέλλου με την Ομόνοια.

Ο