Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλιός προπονητής του πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον ΑΣ Νεάπολης, Κώστας Τσαρσιταλίδης, και μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη και θυμήθηκε τις εποχές που τον είχε ως παίκτη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Ο Λάζαρος 14 χρονών έπαιξε στην πρώτη ομάδα και έκανε παπάδες. Μικρός ήταν διαφορετικός ποδοσφαιριστής, ήταν οργανωτικός, είχε το γκολ, όρεξη για δουλειά, ερχόταν με τα πόδια από τα Διαβατά στη Νεάπολη να προπονηθεί. Μπήκε με άγνοια κινδύνου και τα υπόλοιπα τα έγραψε η ιστορία.

Ο Λάζαρος ήταν από φτωχή οικογένεια, ήταν αποφασισμένος να παίξει ποδόσφαιρο. Μικροί τον φώναζαν Μάκη, λόγω του τραγουδιστή. Εμείς ως ομάδα κοιτάμε να παίζουν μικρά παιδιά στην ανδρική ομάδα. Όταν τον έβαζα 14,5 χρονών μου έλεγαν οι διοικούντες να μην τον κάψουμε και είπα αν είναι να καεί, δεν θα παίξει ποδόσφαιρο.

Εγώ θεωρώ πως έκανε λάθος ο ΠΑΟΚ στην ιστορία με τον Λάζαρο, ο παίκτης λέει άλλα πράγματα από αυτά που έλεγε η ομάδα. Ο Λάζαρος είπε πως του είχαν δώσει την άδεια. Πρέπει να κοιτάμε την αξία του ποδοσφαιριστή και όχι τις δηλώσεις του. Εδώ σε εμάς τον παρακολουθούσε ο Αλεξανδρίδης. Ο Λάζαρος ήταν ένα ποδοσφαιρικό φαινόμενο για εκείνα τα χρόνια.

Το καλύτερο στοιχείο του είναι η αίσθηση του γκολ. ό,τι έκανε το έκανε με την αξία του, δεν βοηθήθηκε από κανέναν και έπαιξε με όλους τους προπονητές. Ο Αρης έκανε καλή κίνηση με την απόκτηση του Λάζαρου».