Στις 6 Νοεμβρίου του 2022, η Πάφος FC έφευγε θριαμβεύτρια από το Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ για στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Τότε, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ επικρατούσε με 3-1 και παρέμενε στην κορυφή, ούσα αήττητη για 11ο σερί ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο (ενώ ακολούθησαν άλλα τρία)!  Το σκορ άνοιξε στο 28ο λεπτό ο Τάνκοβιτς από το σημείο του πέναλτι, ενώ ο «Σαουδάραβας», πλέον, Γουΐλι Σεμέδο έγραφε το 2-0 στο 45+1’. Η ΑΕΛ μείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιμπόλα στο 51’, παρόλα αυτά στο 67’ ο Τεϊσέιρα έστελνε άθελα του την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του για το τελικό 3-1 υπέρ της Πάφος FC, που ανέβαινε στους 26 βαθμούς και παρέμενε μόνη στην 1η θέση!

Έτσι αγωνίστηκαν:

ΑΕΛ (Γιανέφσκι): Μουριέλ, Σάντος (79′ Μιραλάς), Τεϊσέιρα, Μπιλοβάρ Ντζάλμα (19′ Φραντζής), Μεντόγεβιτς, Τσιμπόλα, Παπαφώτης (46′ Κατσανίκλιτς), Κάσα (46′ Σις), Μακρής, Μπεραχίνο (85′ Τσέποβιτς).
Στον πάγκο: Φερνάντες, Μπάστο, Ζντραβκόφσκι, Πάβλοβιτς, Νεοφύτου, Κοντινέλα. 

Πάφος FC (Μπεργκ): Άντος, Ικόκο, Μπάιριτς, Παλάσιος, Ζουνίνιο, Χότσκο, Κανέ, Καραμπάτζε (29′ Αμπντουραχίμι- 89’Αλ Γκαντιουί), Ναμ (89′ Βαλακάρι), Τάνκοβιτς, Σεμέδο.
Στον πάγκο: Ολαθάμπαλ, Δημητρίου, Χέσταντ, Μιχαήλ, Ζοάο Πέδρο, Ταβάρες, Πελάτζιο. 

Τα στιγμιότυπα: