Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την ενίσχυση μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης: «Ήταν μια σημαντική νίκη για μας. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε επόμενο παιχνίδι. Υπολειπόμαστε αρκετούς βαθμούς από τις προπορευόμενες ομάδες. Έχουμε υποχρέωση στον κόσμο μας να κυνηγήσουμε κάθε ρεαλιστικό στόχο. Ελπίζουμε να διαφοροποιήσουμε τα δεδομένα στη βαθμολογία. Έπαιξε ρόλο η αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών μας, κάτι που δεν είχαμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να χτίσουμε σε συνέπεια. Η αστάθεια είναι ότι χειρότερο στο φετινό Απόλλωνα. Χρήζουμε περαιτέρω βελτίωσης».

-Αν βοηθάει το νέο γήπεδο: «Εννοείται. Είναι μια καθαρά ποδοσφαιρική έδρα. Δεν έχουμε δεχθεί ούτε γκολ. Παίζει μπάλα και ο κόσμος του Απόλλωνα που δημιουργεί μια καυτή ατμόσφαιρα. Ελπίζουμε ότι θα ανατρέψουμε τα δεδομένα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο».

-Για τον Πίττα: «Είναι ο κορυφαίος Κύπριος στο πρωτάθλημα. Αναμένουμε και τον Χάμπο. Μας χαροποίησε κι ο Φιλιώτης που μπήκε κι άλλαξε τη ροή του αγώνα. Έχει πολλές δυνατότητες η ομάδα, δυστυχώς η αστάθεια και κάποιες χτυπητές αδυναμίες δεν μας άφησαν να είμαστε εκεί που θέλουμε».

-Για την πορεία: «Είπα πολλές φορές ότι δεν αξίζαμε να είμαστε στο 12, αλλά στο -6. Χάσαμε βαθμούς στο 90+5’. Αυτή η αστάθεια, η μη συνέπεια, είναι αυτά που μας πληγώνουν. Εννοείται ότι υπάρχουν και αδυναμίες αλλά όχι για να βρίσκεται ο Απόλλωνας τόσο μακριά από την πρώτη θέση».

-Για τον αγώνα με τον Άρη: «Έχει οριστικοποιηθεί ότι θα διεξαχθεί στις 17:00, όχι στις 15:00».

-Τα αγωνιστικά: «Θα δούμε αν θα είναι έτοιμος ο Χάμπος. Ο Βα ταλαιπωρήθηκε από γρίππη, πλην απροόπτου θα επανέλθει σε κανονικό ρυθμό σε 1-2 μέρες. Ο Κολ είναι εκτός, θα δούμε πότε θα εκτίσουν την ποινή τους ο Βουκασίν και ο Σαχάρ».

-Για την ενίσχυση: «Γίνονται διεργασίες, προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν και τα επόμενα χρόνια. Είναι προσωπικό στοίχημα του προέδρου να επαναφέρει τον Απόλλωνα στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου».