Παρά το… καυτό ενδιαφέρον από την Ευρώπη, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα περιμένει για να κυνηγήσει δεκαήμερο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.
Ο διεθνής γκαρντ βρίσκεται στο επίκεντρο του μπασκετικού ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες, αφού αρκετές ομάδες κατέθεσαν πρόταση για να τον αποκτήσουν μετά την αποδέσμευσή του από τους Μάβερικς.
Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις, ενώ στο… παιχνίδι βρίσκεται επίσης και η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για εμπλοκή της Μονακό και γενικά υφίσταται «μάχη» για την υπογραφή ενός παίκτη που γνωρίζει τι πρέπει να κάνει στην Euroleague.
Βέβαια, με βάση τα τωρινά δεδομένα, μάλλον δεν θα δούμε άμεσα τον Ντόρσεϊ στα μέρη μας. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, ο έμπειρος γκαρντ αποφάσισε να παραμείνει για λίγο στις ΗΠΑ και να κυνηγήσει την παρουσία του στην κορυφαία λίγκα του κόσμου μέσω ενός δεκαήμερου συμβολαίου. Οι ομάδες του πρωταθλήματος μπορούν να αποκτήσουν παίκτες με αντίστοιχα συμβόλαια από τις 5 Ιανουαρίου και έπειτα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για back to back υπογραφή (20 μέρες, δηλαδή).
Με λίγα λόγια, ο Ντόρσεϊ αφήνει στον… πάγο τις σειρήνες από την Ευρώπη και μένει να φανεί αν θα υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ, έστω και μέσω του status του 10μερου συμβολαίου.