Για την μη αναμενόμενη πορεία του Άρη το τελευταίο διάστημα μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος, διαψεύδοντας πως υπάρχει θέμα Αλεξέι Σπιλέφσκι.
«Έχουμε θέμα, δεν μπορούμε να κρυβόμαστε. Οι εμφανίσεις δεν είναι οι αναμενόμενες, είναι στο χέρι του προπονητή και των παικτών να αντιστρέψουν την κατάσταση. Δεδομένα υπάρχει και ψυχολογικό θέμα. Όταν έχεις μια διαφορετική εικόνα και η αυτοπεποίθησή σου είναι στον…Θεό, διότι έτσι ήταν η κατάσταση στον Άρη, τώρα δεν το κάνουμε. Με την Καρμιώτισσα δεν ήμασταν καλοί, όχι τόσο όσο χθες, αλλά είχαμε ευκαιρίες. Είναι από τις στιγμές που πάνε όλα στραβά. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή διότι αυτό το παιχνίδι που παρουσίασε ο Άρης είναι καθαρά προϊόν Αλεξέι Σπιλέφσκι. Είχαμε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού κι αυτός το άλλαξε. Τώρα δεν μας βγαίνει. Σαφώς μας προβληματίζει η εικόνα της ομάδας αλλά δεν θα τα παρατήσουμε, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον καλό μας εαυτό».
Για την ενίσχυση: «Παρακολουθούμε την αγορά, αλλά δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν».
Για τον Σπόλιαριτς: «Σιγά σιγά μπαίνει στις προπονήσεις, θα περιμένουμε να δούμε αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα με την ΑΕΚ».