O Υπουργός Υγείας και πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης Μιχάλης Χατζηπαντέλα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Cytavision «Goal and Roll», αναφέρθηκε στο «παρασκήνιο» της υπογραφής Κετσπάγια, μίλησε για τον Γεωργιανό προπονητή αλλά και για το Νεόφυτο Λάρκου.
Δεν έπρεπε να φύγει ο Κετσπάγια;
 «Τον Κετσπάγια τον υπέγραψα εγώ. Τον υπογράψαμε ενώ είχαμε άλλο προπονητή και βάλαμε όρο να μην διαρρεύσει όλο αυτό γιατί αν το μάθαιναν οι παίκτες θα τα χάναμε όλα. Όταν είναι ο Τιμούρ στην ομάδα υπάρχει η ηρεμία στον κόσμο. Δεν τον βοήθησαν τα αποτελέσματα της τελευταίας του χρονιά αλλά πρέπει να σκεφτούμε και αλλιώς. Οχτώ  χρόνια δεν κάναμε κάτι. Την πρώτη χρονιά διακόπηκε το πρωτάθλημα και ήμασταν στην κορυφή με την Ομόνοια και πήραμε Κύπελλο την επόμενη σεζόν».
Θεωρείτε ότι έπρεπε να παραμείνει ο Τιμούρ; «Ο Τιμούρ έπρεπε να παραμείνει αλλά έπρεπε να ενισχυθεί το τιμ του».
Αυτό ήταν και το θέμα της όλης διαφωνίας: «Όταν θέλεις να βρεις τρόπους συνεργασίας μπορούσες να βρεις».
Ποιο είναι το μερίδιο ευθύνης της διοίκησης; «Οι διοικήσεις παντού έχουν όλη την ευθύνη. Να τους δώσουμε χρόνο. Αν φύγει η διοίκηση ποιος θα αναλάβει. Αφουγκράζομαι τους Ανορθωσιάτες αλλά πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά. Δεν μπορούμε να τους διώξουμε όλους».
Τόνισε επίσης για την επιλογή Λάρκου… «Αποδείχθηκε λανθασμένη η επιλογή Λάρκου. Δεν γίνεται να είμαστε η πιο γερασμένη ομάδα στον κόσμο».

ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο Κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑ